Вести

Во хотелот Премиер на презентацијата на проектот  за греење и ладење за Клиничката болница поддршка со своето присуство даде и министерот за локална самоуправа Горан Милески.

Во хотелот Премиер на презентацијата на проектот  за греење и ладење за Клиничката болница поддршка со своето присуство даде и министерот за локална самоуправа Горан Милески каде низ разговор добивме ветување за соработка во проектот од страна на самото министерство и залагање од негова страна како битолчанец за побрзо остварување на проектот кој ќе биде голем  бенефит за неговите  битолчани. Голема благодарност за неговото присуство.

 

Сподели:

Клучни зборови: Министер за локална самоуправа, Горан Милески, Поддршка за Клиничка болница Битола