Вести

Во завршна фаза е проектот меѓу Клиничка Болница Битола и Кромберг и Шуберт каде заедно се вклучивме во одбележување на месецот Октомври како месец против ракот на дојка.

Во завршна фаза е проектот меѓу Клиничка Болница Битола и Кромберг и Шуберт каде заедно се вклучивме во одбележување на месецот Октомври како месец против ракот на дојка. Добра, успешна и коректна соработка изразуваме кон сите вработени во Кромберт и Шуберт и ние како ЈЗУ  Клиничка Болница Битола  која се грижи за здравјето на нашите граѓани и велиме: Овие убави зборови упатени од 6000 вработени не мотивираат и Менаџерскиот тим и тимот составен од Директорот Др.Зоран Лазаров кој деновиве беше меѓу вработените во фабриката   да не застанеме туку ни дава уште поголема мотивација да ја продолжиме соработката. Голема благодарност изразуваме до сите вработени од болницата „Д-р. Трифун Пановски – Битола“ и особено ги издвојуваме:

  • д-р Александар Димовски кој го водеше тимот во Кромберт и Шуберт
  • д-р Сашо Василевски
  • д-р Весна Шикловска
  • д-р Ирена Трајчевска
  • д-р Лидија Димитровска

и голема благодарност до директорот Др.Зоран Лазаров за менаџирањето. Вака започнува писмото упатено до Клиничка Болница Битола и до медиумите, а понатаму во целост го прикажуваме на нашата Facebook страница.

Сподели:

Клучни зборови: Благодарност, Кромберт и Шуберт, Клиничка болница Битола