Вести

Одбележан 4-ТИ НОЕМВРИ и во ЈЗУ Клиничка Болница Битола. Во работна посета Министерот за здравство Др. Венко Филипче ,Министерот за локална самоуправа Горан Милески и Директорот на АД ЕСМ Васко Ковачевски.

Одбележан  4-ТИ НОЕМВРИ и во ЈЗУ Клиничка Болница Битола.  Во работна посета  Министерот за  здравство Др. Венко Филипче  ,Министерот  за локална  самоуправа  Горан  Милески и Директорот на  АД ЕСМ  Васко Ковачевски.

Сподели:

Клучни зборови: Одбележан 4-ти Ноември, Посета на министерот д-р Венко Филипче, Клиничка болница Битола