Сервисни информации

Ги известуваме нашите пациенти дека од 11.11.2019 год. пуштени се термини за мамографија. Сите заинтересирани можат да закажат по мој термин. Исто така се известуваат сите пациентки кои имаа упат за Октомври, а услугата не ја извршија заради монтирањето на новиот дигитален мамограф за презакажување на термин можат да се обратат на Ренген или на тел.076 369 018.За овие пациенти ќе важат старите упати.

Ги известуваме нашите пациенти дека од 11.11.2019 год. пуштени се термини за мамографија. Сите заинтересирани можат да закажат по мој термин. Исто така се известуваат сите пациентки кои имаа упат за Октомври, а услугата не ја извршија заради монтирањето на новиот дигитален мамограф за презакажување на термин можат да се обратат на Ренген или на тел.076 369 018.За овие пациенти ќе важат старите упати.

Сподели:

Клучни зборови: Термини за мамографија