Вести

Голема благодарност од вработените на ЈЗУ Клиничка болница Битола  до семејството Ковачевски од битола за големата хуманост и широкото срце.

Голема благодарност од вработените на ЈЗУ Клиничка болница Битола  до семејството Ковачевски од битола за големата хуманост и широкото срце.

Сподели:

Клучни зборови: Благодарност, Семејство Ковачевски, Клиничка болница Битола