Вести

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска во посета на првото новороденче во ЈЗУ Клиничка Болница Битола

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска во посета на првото новороденче во ЈЗУ Клиничка Болница Битола.

Сподели:

Клучни зборови: Посета, Градоначалник Наташа Петровска, Прво новороденче во 2020 година