Вести

Денес, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче одржа прес-конференција по повод најновите случувања поврзани со пандемијата на COVID-19.

Денес, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче одржа прес-конференција по повод најновите случувања поврзани со пандемијата на COVID-19.

Сподели:

Клучни зборови: Прес-конференција, Министер за здравство, COVID-19