Вести

ЈЗУ Клиничка Болница Битола за потребите на болницата и за заштита на своите вработени изработи памучни заштитни маски. Истите се шијат, паковаат и стерилизираат во нашата установа.

ЈЗУ Клиничка Болница Битола за потребите на болницата и за заштита на своите вработени изработи памучни заштитни маски. Истите се шијат, паковаат и стерилизираат во нашата установа.

Сподели:

Клучни зборови: Заштитни маски, Клиничка болница Битола