Вести

За реализација на проектот за COVID-19 стратешка подготвеност и програма за одговор, Министерството за труд и социјална политика на Република Северна Македонија има намера да обезбеди заем од меѓународната банка за реконструкции и развој.

За реализација на проектот за COVID-19 стратешка подготвеност и програма за одговор, Министерството за труд и социјална политика на Република Северна Македонија има намера да обезбеди заем од меѓународната банка за реконструкции и развој.

Целиот документ може да се симне од следниот линк: ESMP_Checklist_COVID-19_Bitola

Сподели:

Клучни зборови: COVID-19, Стратегија, Клиничка болница - Битола