Донации

Обезбедено греење, ладење и вентилација за Клиничката болница Битола, со помош од Шведска

Со помош од Шведска, за Клиничката болница Битола, обезбедено е греење, ладење и вентилација. Се работи за интегриран хибриден систем кој користи еколошки произведена енергија.

Сподели:

Клучни зборови: Греење, Ладење, Климатизација, Клиничка болница Битола, Шведска