Вести

Работна посета во Шведска на директорот на Клиничка Болница Битола Др.Зоран Лазаров, стручниот директор Др.Жаклина Сервини и раководителот на техничка служба Зоран Алексовски.

Работна посета во Шведска на директорот на Клиничка Болница Битола Др.Зоран Лазаров, стручниот директор Др.Жаклина Сервини и раководителот на техничка служба Зоран Алексовски.

 

Сподели:

Клучни зборови: Болница, Шведска, Посета