Донации

Нашиот сограѓанин Коста Ќука донираше 5 слики во рамките на меѓународниот ден на лицата со посебни потреби. Посебна благодарност до стручниот директор Др. Жаклина Сирвини за подршката  кон него и неговото семејство. Менаџерскиот тим во името од сите вработени во клиниката упати голема благодарност до него. Фотогалерија од донираните слики и неговата посета на нашата клиника.

Нашиот сограѓанин Коста Ќука донираше 5 слики во рамките на меѓународниот ден на лицата со посебни потреби.Посебна благодарност до стручниот директор Др.Жаклина Сирвини за подршката  кон него и неговото семејство. Менаџерскиот тим во името од сите вработени во клиниката упати голема благодарност до него. Фотогалерија од донираните слики и неговата посета на нашата клиника.

Сподели:

Клучни зборови: Донација 5 слики, Коста Куќа