Вести

Потпишан договор за соработка и донација во школата за родителство помеѓу Директорот на Клиничка Болница Битола Др.Зоран Лазаров и преставник на Пивара Скопје

Голема благодарност до Пивара Скопје  за донацијата која ни даде дополнителен мотив да продолжиме со нашата заложба за подршка на родителите и оформување здрави поколенија  изјави Др.Жаклина Сирвини  стручен директор во клиниката.

Сподели:

Клучни зборови: Договор за соработка, Клиничка Болница Битола, Пивара Скопје