Вести

Во посета на Клиничка Болница Битола Државниот секретар во Министетството за здравство Др. Владимир Милошев. Присуствуваше и на отварањето на Роса школата за родителство.

Во посета на Клиничка Болница Битола Државниот секретар во Министетството за здравство Др.Владимир Милошев. Присуствуваше и на отварањето на Роса школата за родителство.

Сподели:

Клучни зборови: Државен секретар во Министетството за здравство, Др. Владимир Милошев, Клиничката Болница Битола