Вести

Издавачката куќа Арс Ламина -публикации донираше новогодишни пакетчиња  за децата згрижени во нашата установа. Голема благодарност до нив.

Издавачката куќа Арс Ламина -публикации донираше новогодишни пакетчиња  за децата згрижени во нашата установа. Голема благодарност до нив.

Сподели:

Клучни зборови: Донација, Арс Ламина