Сервисни информации

Ги известуваме нашите пациенти дека бројот на ЈЗУ Клиничка Болница Битола 047 251 211 е надвор од употреба. За секакви информации да се користи телефонскиот број 047 243 411

Ги известуваме нашите пациенти дека бројот на ЈЗУ Клиничка Болница Битола 047 251 211 е надвор од употреба. За секакви информации да се користи телефонскиот број 047 243 411

Сподели:

Клучни зборови: Промена на контакт телефонски број