Вести

Одбележан светскиот ден на здравјето и во Клиничка болница Битола

Одбележан светскиот ден на здравјето и во Клиничка болница Битола

Сподели:

Клучни зборови: Светскиот ден на здравјето, Клиничка болница Битола